Aisea e ono faaletonu ai le plywood teuteu i nisi o taimi?

Faatasi ai ma lenei laulau faʻaaoga lautele mo teuteuga fale o loʻo i ai foi nisi faʻafitauli.O le fa'aleagaina o plywood o se tasi lea o fa'afitauli masani.O le a le mafuaaga o le deformation ipu?E mafai faapefea ona tatou foia lenei faafitauli?Masalo e mafai ona tatou maua tali mai le gaosiga o plywood, felauaiga, ma isi.

tala fou

 

Le leaga deformation tetee o le laulau o le mafuaaga autu mo lenei faafitauli, Ae o le a le mea e mafai ona mafua ai le leaga deformation tetee?

 

Mai le dynamics manatu, o le warping deformation o le ipu o le taunuuga o le faamatuu atu o le atuatuvale i totonu.Afai e leai ni faiga lelei e faia i le faagasologa o le gaosiga, o le a le mafai e le laupapa ona faʻaumatia le faʻavae o le faʻalavelave i totonu, lea o le a oʻo atu ai i le faʻaleagaina o meaafale pe a uma ona faia meaafale i le siosiomaga o le mamafa ma le maualuga o le susu.

tala fou

 

Afai e faaletonu le laupapa, o le a le mafai ona tapuni le faitotoa o le kapeneta.Aemaise lava, E ono mea taua mo le faʻaleagaina o plywood.

 

1. E le o iai le faʻatonuga o le gaosiga.E manaʻomia le faʻapipiʻiina o laupapa maualuga ma le faʻapipiʻi tutusa ma le fausaga tutusa.Afai e tele naua le eseesega, o le faʻalauteleina i totonu ma le faʻaitiitia o le ipu o le a le ogatasi, e mafua ai le faʻalavelave i totonu.

tala fou

 

Lona lua, o le susu o loʻo i totonu o le laulau e le o pulea lelei.Afai o le susu o loʻo i totonu o le laulau e sili atu pe pa'ū i lalo ole susū ambient, e faigofie ona faʻafefe ma faʻaleagaina.O le mea lea, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le susū i totonu o le tulaga masani.

 

Tulaga tolu.O le mamafa o le laupapa e le faʻamaonia, ma o le maualalo o le laupapa o le a mafua ai ona le lamolemole le gaioiga ma faigofie ona faʻafefe susu ona mafua ai lea ona faʻaleagaina.

 

Lona fa, o le faʻatinoina o le susu o le laulau e le faʻamaonia.O le laupapa sa fa'aaoga e fai ai meaafale e tatau ona i ai ni fa'atinoga fa'apitoa e le susu, a leai e faigofie ona mitiia le susu ma fa'aletonu.

 

Lima, o le tausiga o ipu e le o'o i tulaga masani.Afai e le teuina le laupapa i se siosiomaga mago ma ventilated, e faigofie ona aafia ai le mautu o le laupapa ma mafua ai le deformation.

tala fou

Afai o loʻo e suʻeina le laulau e le mafai ona faʻaleagaina, Unicness wood team o le a i ai i lau tautua i soo se taimi.


Taimi meli: Oke-14-2022

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • facebook
  • linkedin
  • youtube